dinsdag 30 augustus 2011

te koop 2dehandsDe site is eenvoudig in gebruik. Men kan hier een advertentie op plaatsen inclusief gratis website vermelding. De advertenties blijven 90 dagen op de site staan. Daarna kan men deze weer gratis verlengen voor dezelfde termijn. Voordeel van Tekoop Advertenties is dat er niet al te veel te opvallende en irritante commerciele advertenties op worden weergegeven.
De site heeft een duidelijk indeling in categorien of rubrieken, bijvoorbeeld auto's, fietsen, boten, huizen, diensten, apparatuur, verzamelingen, antiek, tuinspullen, motoren, mobieltjes, computers, etc. Zet dus je spullen te koop op Tekoopadvertenties.nl. De site groeit snel en de advertenties worden makkelijk gevonden in de zoekmachines.

Nog niet zo heel lang geleden werden producten en diensten nog gepromoot door middel van een advertentie in de krant, plaatselijk dagblad of in een speciale advertentiekrant zoals de via via. Zoekertjes worden momenteel ook nog wel geplaatst in kranten of regionale krantjes maar dit wordt steeds minder.
Advertentie websites zoals het bekende marktplaats zijn zeer populair en niet meer weg te denken van het internet. Het is een makkelijk, snelle en moderne manier van het verkopen en kopen van spullen en diensten. Advertentie sites zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er algemene marktplaatsen waarop men allerlij producten en diensten kan aanbieden maar er zijn ook product gerichte zoekertjes sites. Bijvoorbeeld alleen gericht op kinderen of op verhuur. Sommige daarvan zijn gratis en anderen tegen betaling. Een voorbeeld van een nieuwe, leuk vormgegeven site die 2dehands en nieuwe producten aanbiedt is Tekoopadvertenties.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten