dinsdag 30 augustus 2011

tehuur en verhuur


Huren is een vorm van lenen. U behoud het recht om een bepaald product of een bepaalde dienst voor een vooraf vastgestelde periode te bezitten. In ruil daarvoor wordt er een geldbedrag betaald.
Huren moet niet worden verward met leasen. Leasen wordt vaak voor een langere periode gedaan en is populair bij de uitleen van voornamelijk bedrijfswagens. Verhuur bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Populaire producten die de huur aan worden geboden zijn auto's, huizen, fietsen en boten. Tegenwoordig wordt er steeds meer verhuurd. Het huren van producten is populair onder de westerse samenleving. Dit zou wel eens te maken kunnen hebben met de financiele crisis die al een aantal jaren gaande is. Mensen hebben geen geld meer om een product te kopen. Huren is dan eenvoudigweg een simpele en goedkopere oplossing. De snelle technische ontwikkeling van voornamelijk apparatuur zorgt er ook voor dat de verhuur van spullen in opmars is. Producten worden steeds sneller vernieuwd. Dan is het zonde van uw geld om deze producten steeds aan te schaffen. Leasen of huren biedt ook hierin een uitkomst.
Huren wordt ook steeds meer online gedaan. De meest verhuurbedrijven hebben tegenwoordig een website. En bent u het overzicht kwijt? Kijk dan op algemene verhuur websites. Tehuurmarkt.nl is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een soort marktplaats voor te huur producten. U kunt gratis een advertentie plaatsen om uw huur producten of diensten aan te prijzen en te promoten. De advertentie blijft op de site staan en wordt niet automatisch verwijderd. De site is overzichtelijk ingedeeld in vele te huur rubrieken zoals, auto verhuur, fiets verhuur, bootverhuur, huurhuizen, gereedschap, etc...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten